Nyhed: Herrernes spisematch

IMG_2255

Regnen havde da heldigvis stilnet af inden gunstarten kl. 17. Spillet var 9 huller slagspil med fuld handicap, og det gav som sædvanlig et par spændende scores i klubhuset. Men der blev nu også lavet et par ganske pæne resultater, og dagens vindere kommer her.

Vinder af:

A-rækken: Kim Helge Hill Nielsen med 31 slag

B-rækken: Per Nielsen med 33 slag

C-rækken: Niels Schrødder med 30 slag

Nærmest hul blev vundet af Bo Christensen med flotte 0,30 meter

Da runden var overstået ventede de grillede chillipølser og mørbraden fra Stigs lokale slageter, og den vundne, eller tabte øl, alt afhængig af hvordan runden var gået. Herefter blev næste mad hold fundet, ved frivillig tilmelding. Dagen og månedens øvrige præmier blev herefter fordelt til store bifald.

Madholdet til næste spisematch, som er den 12 juli, blev: Flemming Madsen, Per Nielsen, Kim Nielsen og Niels Schrødder.

Og her skal lige lyde et stort tak til alle madholdene. Uden dem ville herreklubben ikke fungere.

Månedens præmiefordeling kan ses på følgende link: Spisematch d. 14. juni 2016

Husk at tilmelde jer sommerturen d. 25 juni, enten på golfbox eller i herremappen.