Nyhed: Høj sol torsdag

Torsdag den 20. August startede med dejlig høj krystalblå himmel og sluttede med en mere varmediset himmel.

Vi var 68 medlemmer af 60`-er klubben der var mødt morgenfriske op, så det var nødvendigt at dobbeltbesætte alle huller.

Jytte Køj Andersen sagde ved præmieuddelingen, at det var flot at alle var inde til tiden.

20150820_141117

Der var rigtig flotte scores  denne torsdag der var rigtig mange der havde 30 point og derover.

Præmierne blev uddelt af Kirsten og Jytte.

Der skulle 36 point til en 4. Plads. Søren Andersen og Allan Gudmnsen må tage til takke med hædrende omtale. 4. Pladsen gik til Christian Halgreen med 36 point.

3. Pladsen gik til Vibeke Thornholm med 38 point, tillykke med det nye handicap.

2.pladsen gik til Erik Bast også med 38 point, tillykke med det nye handicap.

1. Pladsen gik til Bent Christensen med 40 point, og tillykke med det nye handicap.

Hvis der er medlemmer der kun ønsker at spille 9 huller ved showmatchen den 10. September, bedes de maile til Søren Andersen.

Jytte2103@live.dk

Der spilles foursome, så  vi slår kun hvert andet slag.

Bestyrelsen.