Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Høj sommer

Torsdag den 29. august 2013, dagens navn : Augustinus efter den nordafrikanske kirkefader Augustinus (354-430), der udformer læren om arvesynden. Han har givet navn til augustinernes tiggermunkeorden, og er en af de fire kirkefædre. Han dør på denne dato i år 430. De tre øvrige kirkefædre er Antonius, Gregorius og Hieronymus.

Vi var 57 morgenglade og friske medlemmer af 60`-er Klubben der denne dejlige torsdag var mødt op til lodtrækning, der som sædvanlig blev forestået af vores formand Hugh Thydal og  som udråber var Helge Christiansen i sit es. Til at holde orden nedfældede Kirsten Frederiksen spillerne i den opråbte orden.

Kl. 0900 gik vi i gang og kl. 13.30 var  alle inde igen for at spise den medbragte mad.

Banen krævede sit, men ikke desto mindre var de der havde scoret omkring de 30, nok noget forbløffet over at 34 eller 35  stabelfordpoint ikke var tilstrækkeligt til en præmie.

CAM00244

Nr. 4 med 36 stabelfordpoint Steen Bender

CAM00245

Nr. 3 ligeledes  med 36 stabelfordpoint, men lavere handicap, Hans Otto Sørensen

CAM00246

Nr. 2 med 37 stabelfordpoint Janne  Rasmussen, tillykke med det nye handicap.

CAM00248

Ubestridt nr. 1 med 38 stabelfordpoint og nyt handicap, Allan Gudmandsen.

Husk at tilmelding til afslutningsmatchen er åben i skrivende stund lørdag den 31.8.13 er der 69 tilmeldte, så der er kun 3 pladser tilbage.

Søren

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret