Nyhed: Hoplaturen til Korsør

På utallige opfordringer bringer hjemmesiden opslaget om Hopla-udvalgets tur til Korsør.

Mange medlemmer mener at opslaget er forsvundet fra hjemmesiden, men det er ikke helt rigtigt. Sagen er at opslaget har været på den gamle hjemmeside, men aldrig på den nye.
Vi bringer da gerne nyheden om Korsør-turen igen og dermed også den tilhørende plakat.:

Hopla udvalgets sommertur 2012

Hopla udvalget gør det igen.

Der bliver arrangeret sommertur til Korsør i juli 2012. Helt præcist den 6. – 7. og 8. juli vil der være 20 værelser og en golfbane parat til de hurtige og heldige der melder sig inden den 25. marts.

Tilmelding skal foregå til Yvonne Snefeldt på telefon 4345 2442 eller via mail: privatallan@hotmail.com

Se mere om pris og program ved at åbne nedenstående PDF-fil.

Grand Park som hotellet hed sidste år er blevet overtaget af Comwell og hedder nu Comwell Grand Park

Plakaten ses her: sommertur_2012_01