Nyhed: Hverdagens helte

I en golfklub som vores er der mange der gør en forskel for klubbens liv og udvikling.
Rigtig mange.

De fleste gør arbejdet nærmest usynligt men hele tiden – så vi andre nærmest kun nyder godt af de mange timer der bliver lagt i løbet af året. Andre laver et stykke arbejde der er langt mere synligt – og det nyder vi selvfølgelig også godt af.
Heldigvis bliver langt de fleste rost ved given lejlighed og det manglede da også bare.
Det skal ikke være mangel på ros der kendetegner os!!

I de sidste måneder er der sket flere ting som har krævet en ekstra indsats:
Vi nævner i flæng:

Nyt rum til bagskabe. Her har Flemming Fallesen , Bjarne Andersen og Elvin Blumov stået for den indvendige indretning… hele to gange da det gik næsten galt første gang (Det var ikke deres skyld første gang!!)

Rydning af underskoven mellem hul 9 og parkeringen. Det pyntede ganske gevaldigt. Her har Per Johansen gjort et stort arbejde.

Afholdelse af Nykredit tema-dag. Vores sponsor ønskede at afholde en tema-dag i klubben og her stillede så et hold op – Bodil Damkjær, Inge-Lise Bækmand og Lisbeth Lønborg – som servicerede de ansatte på dagen.

At disse bliver nævnt skal ikke tage glansen af alt det andet arbejde der foregår – meningen er kun at rose og anerkende folk der stiller op når klubben har behov.

Flot gået – og tak.