Nyhed: I regn og slud går herrene ud

Det startede fint med lidt lun luft og let skyet til formiddagsholdet. Og tidligt på eftermiddagen var det også ok med  lidt støvregn, men hen under aftenen skal jeg da lige love for at vi blev skyllet væk med en ordentlig bløder. Det var en dag med golf i al slags vejr. Men de store forskelle kunne ikke spores på scoren da de sene hold kom ind med våde lemme og bløde scorekort.

Det våde vejr holdt nok en del herre-bagdele solid plantet i sofaen, men ikke desto mindre var vi 52 herre på banen denne tirsdag.

Der har på det seneste været en del snak om at herreklubben jo ikke er sat i verden for at skrabe penge til bunke, og at flere synes det er for dyrt at deltage.  Så på trods af at udgifterne jo, som alle ved, er jævnt stigende, vil vi på  baggrund af det pæne fremmøde på herredagene sænke prisen for deltagelse fra, de nuværende 30 kr. til 20 kr. for match og nærmest hul. Det vil ske fra d. 1. juli og gælde resten af året

Dagen resultater:

Vinder af A-rækken blev Jesper Helmer med 41 point