Nyhed: Inviter en ven 18.8.

Tag en ven med – dag i golfklubben

Er det ikke på tide du får vist din svoger, kollega, nabo eller barnebarn hvordan man spiller golf?
Albertslund Golfklub åbner golfbanen lørdag den 18. august, så du kan tage en øvet eller uøvet golfmakker med. Helt gratis men til gengæld hyggeligt.

Dagen vil blive inddelt i tre tidszoner.
Kl. 9. – 11.
Kl. 10. – 12.
Kl. 11. – 13.
For at fordele presset på banen, skal alle tilmelde sig i en af de tre zoner.
I hver tidszone vil der foregå det samme.
I tidszone 9. – 11. møder alle kl. 9.00
Hele gruppen kan nu bruge rangen og puttinggreen og derefter spille 9 huller. Alle fra denne gruppe skal have forladt range og puttinggreen, samt ikke mindst hul 1 – inden kl. 10.00
I tidszone 10. – 12. møder alle kl. 10.00
Hele gruppen kan nu bruge rangen og puttinggreen og derefter spille 9 huller. Alle fra denne gruppe skal have forladt range og puttinggreen, samt ikke mindst hul 1 – inden kl. 11.00
I tidszone 11. – 13. møder alle kl. 11.00
Hele gruppen kan nu bruge rangen og puttinggreen og derefter spille 9 huller. Alle fra denne gruppe skal have forladt range og puttinggreen, samt ikke mindst hul 1 – inden kl. 12.00

Vi anbefaler, at spillere der ikke har kendskab til golf – spiller banen fra de grønne tee-steder og at klubmedlemmerne hjælper med at få spillet til at flyde i et passende tempo.

Golfklubben byder på kaffe, øl og vand, når I har gået de 9 huller.
I kan altså forvente, at hele arrangementet i hver tidszone varer 2-2½ time.

Efter sidste tilmeldingsfrist, vil der være opslag på hjemmesiden og på tavlen i klubhuset, hvor du kan finde dit navn og se hvilken tidszone du og din ven skal starte i.
Tilmelding foregår på post@albertslundgolfklub.dk.

Du må tage en ven med i alderen 10 år og op.
Din ven må meget gerne medbringe golfkøller, hvis han/hun har det, ellers er der mulighed for at låne noget i klubben.

Du bedes tilmelde dig og din ven senest den mandag 13. august.
Husk at angive hvilken tidszone I vil komme i.

Vi ønsker at bliver dagen rar og hyggelig, for Jer og Jeres gæst og skulle det medføre at nogle af jeres gæster måske får lyst til at melde sig ind i Albertslund Golfklub er det selvfølgelig meget velkomment.

Klubben har, på dagen, et godt tilbud på medlemskab resten af året.

Vel mødt den 18. august!