Golfturen.dk

Nyhed: Jubilæumsfest

2019 er året, hvor Albertslund Golfklub har 40 års jubilæum som bane og 25 års jubilæum som klub i DGU (Dansk Golf Union) – og dét synes vi er værd at fejre!

Den store festdag bliver: søndag den 23. juni 2019, hvor vi afholder en jubilæumsturnering for alle klubbens medlemmer med efterfølgende middag.

Pris og tilmelding: Pris: 25 for spil, 40 for mad og 25 for drikkelse = i alt 90 kroner 
Tilmelding via Golfbox

Kl. 13:00 Der åbnes for afhentning af scorekort og opvarmning
Kl. 13:40 Der bydes på lidt til ganen på terrassen
Kl. 13:55 Formanden byder velkommen. Herefter er der lykønskningstaler fra:  Albertslunds borgmester Steen Christiansen  Repræsentant fra DGU (håber vi)
Kl. ca. 15:00 er der gunstart på dagens 18 hullers jubilæumsturnering med forskellige sjove konkurrencer indlagt.

Vi garanterer, at alle tilmeldte kan deltage i turneringen – spændende, hvis alle klubbens medlemmer tilmelder sig..!
Efter turneringen er der middag, socialt samvær og sikkert et indslag eller to.
Når mørket er ved at sænke sig, vil der være båltale, Sankt Hans bålet tændes, og vi synger den traditionelle Sankt Hans sang.

Her findes indbydelsen i printvenlig format: Albertslund Golfklub jubilæum