Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Julefrokost/match 29. November 2018

Torsdag den 29. november oprandt med regn og tunge skyer, så det var med lidt bange anelser at vi klokken 0800 ankom til Klubhuset og køkken for at  opstarte julematch og efterfølgende julefrokost  i 60èr-klubben.

Dog omkring klokken 0930 lettede det lidt og der kunne spilles golf på vinterbanen. Sommergreens var endnu frosne.

Formanden for 60èr-Klubben Kirsten Frederiksen overrakte 2 flasker vin til hver af greenkeeperne for altid god service til 60`-er klubben.

Om sommerturen næste år:

En del medlemmer har spurgt om datoerne for sommerturen 2019.

Bestyrelsen kan oplyse, at sommerturen er planlagt til :

Ankomst tirsdag den 6. august 2019

Spil onsdag den 7. og torsdag 8. august 2019

Hjemrejse fredag den 9. august 2019.

Indtil de der skulle spille de 9 huller ankom, brugte bestyrelsen tiden til lidt borddækning.

Vi har som tidligere år valgt, at dække et langbord hvilket begrænsede deltagertallet til 53.

klokken 0945 var det tid til  en lille skarp før lodtrækningen til de 9 huller på vinterbanen.

Lillan Heinrich havde hæklet 70 flotte røde julehjerte, tak Lillan.

Vi spillede almindelig single med fuldt handicap. Enkelte spillere opdagede at hul 6 på vinterbanen var svært at score på, men omvendt var der nogle huller hvor de tildelte slag gav mange point.

Klokken 12.00 var alle inde igen, og de der ikke spillede var ankommet.

Så var det gløgg tid og pebernødder.

Så var det tid til julefrokost:

Alle blev mætte

Nr 1. i damerækken Ulla Høvring

Nr. 2 i damerækken Inger rasmussen

Nr. 1 hos herrerne Christian Halgreen

Nr. 2 i herrerækken Preben Olsen

Undskyld kvaliteten af billedet.

Tak til alle der hjalp med oprydningen og tak for i år og Glædelig jul og godt nytår.

Bestyrelsen.