Nyhed: Julen har bragt

Torsdag den 24. november afholdt 60`-er Klubben sin årlige julefrokost. For at samle appetit, sendte vi mange af de tilmeldte ud på en tur på banen.

Vi havde håbet på sommergreen, men dagen oprandt med glitrende frost, 4 grader i minus, så det blev den omvendte bane, og nærmest hul blev hul 4.

Da alle var kommet ind  fra en frisk tur, blev der skænket gløgg og pebernødder.

Medens  gåturen blev afviklet var holdet i gang med at dække borde og rette an.

f

Holdet : Flemming Frederiksen, Flemming Petersen, Kirsten Frederiksen, Jytte Køj Andersen, Lissi Munch, Inge-Lise Bækmand og Søren Andersen

Vi fik: Sild, Gyda Pelby`s lækre stegte sild i eddike, flæskesteg med rødkål, sylte med rødbeder, rullepølse m.v. ost og kaffe/the.

Alle blev mætte.

Så var det tid til præmier til de der havde gennemført turen rundt på den bagvendte bane.

Damerækken: nr. 1 lene Barfod, nr.2. Kirsten Severin, nr.3. Yvonne Marcher

m1 m2 m3

Rækken for mænd: Nr.3 Anton Fredberg, nr.2. Allan Gudmansen, nr.1. Steen Larsson.

Nærmest hul:

nh

Majbritt Gilarski var den suveræne vinder.

Så var det tid til klappepræmier.

Oprydningen gik fint, tak til alle der var med til at hjælpes ad.