Autohuset - Glostrup

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Junior- og Ungdomsudvalget takker af for sommeren

Onsdag den 14. oktober blev der, traditionen tro, afholdt juniorernes årlige afslutningsarrangement efter tre dages golf i regn og blæst.

12 juniorer deltog i snit til efterårsferiens golfdage, hvor der blandt andet blev spillet stableford og Texas Scrample. Vi havde tre rigtig gode dage, hvor vi takker for de andre spilleres tålmodighed og gensidige respekt ude på banen. Det var skønt at se, at der blev taget hensyn til hinanden, og især vores nybegyndere.

Onsdag aften deltog i alt 35 (juniorer, forældre, ungdomsspillere, trænere samt repræsentation fra bestyrelsen) til Afslutningsfesten, hvor der blev spist buffet, uddelt præmier fra ugens løb, samt uddelt de løbende priser.

Vi fik kåret årets junior: Nicklas Strandby Andersen

Årets junior gives til den junior, som har rykket sig mest i løbet af en sæson, samt deltaget i turneringer både i og udenfor klubben. Nicklas har deltaget i alle kredsturneringer, samt været en aktiv del af træningen og det sociale liv i klubben.

Derudover fik vi kåret årets kammerat, som er demokratisk valgt af de andre juniorer. I år gik prisen til Niclas Kaaber. Flere juniorer var i år med på stemmesedlerne, så det er dejligt at se, at venskaber bliver bygget i vores golfklub.

Sidste år indførte vi en pris til årets mest deltagende junior. Det er den person, som deltager mest til vores onsdagstræning, samt de arrangementer, som bliver afholdt i løbet af året. I år gik prisen til Emil Ankerdal, som kun har misset én træning, samt deltaget i alle vores afdelinger af Albertslund JuniorCup.

Tillykke til vinderne!

Ungdomsafdelingen vil takke af for sommersæsonen, med ønsket om, at vi får en endnu bedre sæson i 2016. Vi kan allerede se nu at det går fremad, da vi i gennemsnit har haft 10 deltagere til vores træninger over den seneste periode, modsat 6 sidste sæson.

Vi glæder os til endnu en god sæson, og regner med også at få afholdt lidt vintertræninger hen over vinteren, så I kan holde svinget i gang.

På gensyn næste sæson – og til vinter

Ungdomstrænerne

Simon Jørgensen og Pernille Beckmann

Fri bane eller banelukning…