Nyhed: Husk Juniorugen 2018

Kom og vær med i Juniorugen den 7-8-9 august.

Uge 32 står i golfens tegn, når Albertslund Golfklub afholder Junioruge. Juniorugen er et tilbud til børn og unge i alderen 6-18 år, som kunne tænke sig en aktiv ferie og prøve at bide skeer med golfen. Vi er klar med et sjovt program, der både indeholder leg, træning og spil på banen.

Tid og sted:

Tirsdag, onsdag og torsdag i uge 32 i tidsrummet kl. 10-15. Børnene skal være klar, når dagens program starter kl. 10:00.

Albertslund Golfklub, Snubbekorsvej 52-54, 2620 Albertslund.

Vi har udstyr I kan låne, så husk bare en stor sund madpakke, udetøj efter vejret, sko der sidder fast, solcreme, cap og godt humør.

Tilmeld dig til: post@albertslundgolfklub.dk, senest den 6.8.2018.

Alle børn og unge der deltager i Juniorugen får en goodiebag.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lene Strandby Andersen på telefon: 26 28 98 16

Vi tager billeder i løbet af ugen, som vi gerne vil have mulighed for at offentliggøre på klubbens website og sociale medier – og senere hen også i forbindelse med PR eller lign. Derfor vil vi gerne bede om dit samtykke ved tilmelding af dit barn.

Meld dig til og tag alle dine venner med til en spændende dag.

Vi glæder os til at afholde Juniorugen med dig.