Nyhed: Klubhuset og spil

Som følge af de seneste restriktioner vedr. covid-19, forbliver klubhuset lukket.
Lukningen gælder kun klubhuset. Spillet på banen kan stadig afvikles – med restriktioner.

Restriktionerne handler om:
Forsamlingsloftet er på max. 5 personer
– Hold mindst 2 meters afstand  til andre personer
– Der kan fortsat spilles golf i privat regi, men DGU anbefaler at man tidligst ankommer 20 min før sin starttid og at man tager direkte hjem efter afsluttet runde. Der skal til enhver tid holdes 2 meters afstand til personer, der ikke er den del af sin husstand.
– DGU anbefaler generelt at golfspillere udvælger faste spille- og træningsmakkere så regeringens anbefalinger om at se max 5 personer ud over dem fra sin husstand kan overholdes.
– Der bør ikke afvikles aktiviteter, hvor der er risiko for, at forsamlingsloftet brydes. DGU anbefaler, at der ikke arrangeres turneringer med gunstart og ej heller turneringer med løbende start i traditionel forstand. Det er fortsat en mulighed, at registrere spillede runder til en løbende turnering/rangliste.
– Der kan trænes i grupper af maksimalt 5 personer inkl. træner. Hvis flere grupper træner samtidigt, skal der sikres tydelig afstand mellem grupperne.
– I forhold til drift af golfklubben anbefales det, at der ikke afvikles møder (fx bestyrelsesmøder og udvalgsmøder) med fysisk fremmøde. Alle møder bør udskydes eller afvikles online.

Vi gør det sådan, at adgangen til toiletter forbliver åben, mens resten af klubhuset lukkes af.
Gæster og spillere kan benytte toiletter, Golfbox-skærmen, Greenfee-indskrivningen og ølautomaten.
Alt dette findes jo i samme gang, så vi skal med det samme bede alle om at være yderst påpasselige med sprit og samtidig sørge for, at der ikke på noget tidspunkt er flere end 3 mennesker i gangen.
Klubben er kommet flot fra forår, sommer og efterår – uden at blive nogen form for smittekilde.
Det skal vi lige holde fast i hen over vinteren.

Klubhuset vil foreløbig være lukket frem til og med 17. januar.
Kontoret vil være åbent i et vist omfang. Det bedste er dog at ringe (i kontortiden) eller sende en mail.

De bedste ønsker om at se jer alle i god behold efter denne periode.