Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Korsmisse

Torsdag den 3. maj 2018 . dagens navn : Korsmisse.

Korsmessedag: En gammel kirkefest til minde om kejserindeHelenes opdagelse af Kristi kors i Jerusalem. Kejserinde Helene, der var mor til kejser Konstantin den Store, fandt under sin søgen i år 326 tre kors og fire nagler i en stencisterne lige øst for Golgatha ved Jerusalem. Korsene hævdes, at være de tre kors fra Golgatha. Ifølge legenden tvang kejserinden en jøde til at udpege stedet, hvor Kristus blev korsfæstet. Det var usikkert hvilket kors der var Kristi kors og hvilke af korsene som de to røvere blev korsfæstet på, derfor blev en død kvinde lagt på korsene efter tur. Da skete miraklet, kvinden blev vækket til live igen og sådan blev Kristi kors fundet.

Solen skinnede og der var en snert af varme i luften. det holdt dog ikke under hele runden, efter 9 huller trak en koldfront ind fra vest og lidt dryp, ikke meget, blev konstateret.

Klokken 0830 trak vi lod blandt de 64 fremmødte. Og igen allerede nu kan vi konstatere, at selvom vi var 64 på banen, lykkedes det alle at komme ind til tiden, frokost og præmier var indtaget/uddelt så alle kunne tage hjem igen klokken 14.00.

Husk , at næste torsdag er der ikke 60`-er golf, det er Kristi Himmelfart og banen er lukket da der spilles parturnering over 3 dage, torsdag, fredag og lørdag.

Så vi ses igen i 60-èr klubben torsdag den 17. maj 2018.

Ved indtastningen af resultaterne, vinderne og de der havde skrevet Eds, kunne vi konstatere, at  nogle ikke havde tjekket des handicap, ikke at det fik betydning for resultatet denne gang, men husk at se dit aktuelle handicap i Golfbox.

Vi vil som en service i referatet fra torsdagens match lave en liste i PDF format hvor du kan se dit Hcp. efter dagens match.

se her :Hcp liste pr. 4. maj 2018

9 huller: 21 deltagere.

nr. 1 Holger Pedersen med 19 point, tillykke med det nye handicap.

Nr. 2 Allan Gudmandsen med 16 point.

18 huller damer:

Nr. 1 Hanne Kure med 33 point

Nr.2 Gyda Pelby med 32 point

18 huller herrer:

Nr. 1 Peter Skovborg med 38 point, tillykke med det nye Hcp.

Nr.2 Bendt Christensen med 36 point.

2 klappepræmier var doneret af Karl Lamberts , tak for det.