Nyhed: Kulde og lune.

Torsdag den 23. maj 2010, var det noget koldt, omkring 9 grader plus, med en svag vind, der ikke helt havde den lunhed man kunne forvente, men det er vel den danske sommer “kulde og lune”.

Vi var dog alligevel 51 glade golfere der stævnede ud kl. 0900 .  De tidligere dages varme, havde i hvert fald fået græsset til at gro udenfor  fairways, så der var en del  leden og efterfølgende hakken i græsset for at få den genstridige bold ud.

Alle var igen inde  til tiden og kl. 13.55 var det tid til  uddeling af præmier:

CAM00096

Nr. 4  med 31 stabelfordpoint blev Steen Bender.

CAM00097

Nr. 3 med 34 stabelfordpoint blev Bjørn Foss ( højere handicap end nr. 2)

CAM00098

Nr. 2 med 34 stabelfordpoint blev Knud Bender

CAM00099

Nr. 1 med 36 stabelfordpoint blev Christian Halgreen.

Tillykke til vinderne og alle os andre, og tak til alle for et godt gennemført tempo på banen.

Der er pt. udsolgt til Brøndby matchen, der er 3 på venteliste de vil få besked om de kommer med .

Søren