Nyhed: Med dejlige mennesker i Hovedlandet.

I dagene tirsdag den 14. august 2018 til fredag den 17. august 2018 gæstede 49 medlemmer af 60`-er klubben hovedlandet, nærmere bestemt dels søhøjlandet og dels det lidt mere flade omkring Horsens.

Vi havde som sidste år ophold på Hotel Pejsegaarden i Brædstrup.

Kan ophold på dette hotel anbefales, ja god service god mad, godt personale,  set i forhold til prisen var der fuld valuta for pengene.

Tirsdag den 14. august ankom vi i spredt fægtning og fik udleveret værelser, mange benyttede lejligheden til at få rejsestøvet af struberne med en øl.

Kl. 18.30 var der velkomstdrink og velkomst ved formanden Kirsten.

Kl. 1900 var der middag og efterfølgende kaffe og the i kælderbaren tæt på bowlingbanen, som mange benyttede sig af.

Samme tidsskema var gældende alle aftener.

Onsdag den 15. august 2018 var det tid til første runde i 2 dages turneringen.

Vi ankom til Skanderborg Golfklubs golfbane som er beliggende ned mod Skanderborg sø, flotte udsigter fra mange af hullerne. Forinden afgang havde vi fra Pejsegaarden modtaget vores frokostpakke og 1 vand, med i prisen.

Vi havde starttid kl. 10.30, baglæns gunstart. Alt var klart med scorekort og buggies som som aftalt på mail og efter en kort instruktion var der gang i spillet. Dog lavede  tuneringslederen, der også havde fødselsdag., en fejl der gjorde at nærmest hul måtte udgå og præmierne overføres til næste dag.

For to grupper var der lidt forsinkelse idet nogle spillere var havnet i en motorvejskø.

Banen var ligesom vores egen berørt af tørken.  Banen er meget naturskøn og med flotte udsigter over søhøjlandet.

Om eftermiddagen var alle inde fra runden godt brugte, vi spillede alle fra rød tee, og banen var rigelig lang.

Så var det hjemad mod Pejsegaarden og samme program som den 14. august.

(Tak for fødselsdagssangen)

Vi gik gammeldags oksesteg med det hele, mums.

Torsdag den 16. august 2018 var det tid til at køre mod Horsens Golfklub, kun 15 kilometer. Det var en bane som også var præget af tørke, men også af et skybrud om mandagen. Men banen stod ok. Der var søer og andre sværhedsgrader, så alt i alt var den lidt sværere end  Skanderborg.

Om torsdagen hjemme var 24 mødt op til 60`-er golf. Og Inge-Lise Nørrklit overbragte en hilsen til os i Brædstrup.

Om aftenen fik vi tre retter og så var det tid til præmieoverrækkelsen.

Før resultatet rettede formand Kirsten en tak til Ingeborg Nielsen  og Peter Skovborg for indtastningen af resultaterne til Golfbox.

Opmærksom henledes på at handicapregulering er foretaget for alle. Tællende turnering.

Præmierne nærmest hul var indkøbt hos klubbens sponsor , Kokkens Vinhus, og præmierne til vinderne og klappepræmier var indkøbt hos klubbens sponsor Pro Golf Herlev.

Turneringen blev spillet i to rækker , Damer og Herrer.

Damerækken:

Nr. 1. Lissi Munch med 66 point.

Nr.2. Ulla Vesth med 58 point.

Nr.3. Reni Greve med 55 Point.

Herrerækken:

Nr.1. Holger Pedersen med 66 point.

Nr.2. Niels Erik Andersen med 64 point.

Nr. 3. Peter Skovborg med 57 Point.

Hædrende omtale til Arne Bertram, Bjørn Foss og Anton Fredberg, der også have 57 point men højere handicap.

Beklager fotokvaliteten.

Nærmest hul  gik til Bendt Christensen og Ib Larsen, for kvinderne blev der foretaget lodtrækning.

Herefter var det tid til klappepræmier, 14 gavekort til Progolf og et antal præmier fra Pejsegaarden.

Herefter holdt formand Kirsten en takketale til deltagere for nogle dejlige dage. Bestyrelsen blev begavet , tak for det og tak for turen.

Torsdag den 23. er det så tid til 60`-er golf, husk, at hul. 3 er spærret ( filmoptagelse) så vi går direkte fra hul 2 til hul 4. Og at der om eftermiddagen er sponsordag, så vi skal spise ved bordene  ved øvegreen.

Bestyrelsen.