Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Nissematch 3. december

Nissematchen december 2016

Så har vi fået den årlige nissematch afviklet, og igen med nissehue og 9 hullers golf, som i år var på vinterbanen.
Efterfølgende var der som sædvanlig dejlig julefrokost, med snaps til silden mm.

Inge bød velkommen til den kolde runde golf, og alle nisserne vandrede ud på banen.
Imens alle spillere var ude, var der gang i køkkenet, da det jo skulle være en hjemmelavet julefrokost der
efterfølgende skulle serveres.

Men, inden alle nissehueklædte spillere skulle ud på div. huller, blev der lige serveret en ”lille en” til at varme sig på.

Vi fik dejlig hjælp af et par damer og en enkelt herre, som ikke skulle spille, og det er jo altid rart med en hjælpende hånd.

Omkring kl. 14.30 var alle nisserne kommet ind, sultne og tørstige, Så blev der budt velkommen igen til: 3 x Sild, fiskefilet, æg og rejer, flæskesteg, pate, frikadeller, lækker oste og risalamande med mandelgave, og til sidst kaffe og småkager. Den gratis snaps blev også budt rundt ved bordene. Der var bestemt ingen som gik sultne hjem.

Vi kom i stemning med julesange, og så kom julemanden forbi, med gaver til os alle sammen.

Så var det ellers tid til uddeling af præmier, og vi havde i år en dame og en herrerække

Damerækken.                                                             Herrerækken.

1 Kirsten Petersen 15 stp                                              Erik Jensen 15 stp
2 Bente Alic Pedersen 11 stp                                         Arne Bertram 15 stp
3 Randi Louby 11 stp                                                    John Rasmussen 14 stp
4 Inge-Lise Bækmann 11 stp                                         Eugen Laukamp 14 stp
5 Anna Ziegler 10 stp                                                    Flemming Petersen 13 stp

3 sidste pladsen blev vundet af:
Jytte Køj Andersen og Michael Andersen

Holdmatchen blev vundet af:
Arne Bertram, Sven Aggerholm og Søren Andersen med 19 stp

Nærmest hul 8: ingen formåede at komme dette
Længste drive hul 7: Kirsten Petersen og Anders Olsen

Stort tillykke til jer alle.

Tak til alle som havde lyst til at deltage i vores sidste match i år, og vi håber I alle har lyst
til at deltage ved vores fælles arrangementer i 2017.

Stort tak til de damer og mænd som gav en hjælpende hånd, og selvfølgelig også til julemanden,
som kom forbi med godt humør og gaver til os alle.
Et stort tak skal Jesper Helmer også have. Jesper hjælper gerne når vi har brug for ham.
(desværre var Jesper forhindret i at deltage i dag).
Også en stor tak til OS SELV, vi syntes det er hyggeligt at hygge om klubbens medlemmer.

HUSK VORES SIDSTE ARRANGEMENT:

ANDESPIL :    mandag den 5. december kl. 19

Der er ingen tilmelding, ALLE klubbens medlemmer med ikke spillende mand / kone eller kæreste er velkommen.

Kærlig hilsen fra Dameklubben

Nedenfor stemningsbilleder.

Dagens vindere

Fri bane eller banelukning…