Nyhed: Nissematchen 2015

Nissematchen november 2015

Så var tiden kommet til vores årlige nissematch, med nissehue og 9 hullers greensome, og efterfølgende dejlig julefrokost.

Alle havde hørt, at det skulle blive frost, regn eller sne, så spændte var vi alle om der skulle spilles til sommergreen. Det skulle der heldigvis, da vejret var tørt, men bidende koldt.

Inden alle nissehueklædte spillere skulle ud på div. huller, blev der lige serveret en ”lille en” til at varme sig på.

Inge bød velkommen til den kolde runde golf, og alle nisserne vandrede ud på banen.
Imens alle spillere var ude, var der gang i køkkenet, da det jo skulle være en hjemmelavet julefrokost der efterfølgende skulle serveres.

Vi fik dejlig hjælp af et par damer som ikke skulle spille, og det er jo altid rart med en hjælpende hånd.

Omkring kl. 14 var alle de forfrosne nisser kommet ind, og stadig var det tørvejr, fantastisk.
Så blev der budt velkommen igen til: 3 x Sild, fiskefilet, æg og rejer, flæskesteg, leverpostej mm, frikadeller, lækker oste og risalamande med mandelgave, og til sidst kaffe og småkager.
Den gratis snaps blev også budt rundt ved bordene.
Der var bestemt ingen som gik sultne hjem.

Vi kom i stemning med julesange, og så kom julemanden forbi, med gaver til os alle sammen.

Så var det ellers tid til uddeling af præmier.

På en 1 plads blev det: Erik og Inge A   med 22 stp.
På en 2 plads blev det: John og Marianne med 16 stp.
På en 3 plads blev det: Flemming og Kirsten med 16 stp.
På en 4 plads blev det: Svend og Vibeke med 14 stp.
På en 5 plads blev det: Jesper og Lars med 13 stp.
På en 6 plads blev det: Hans Otto og Børge med 13 stp.
På en 7 plads blev det: Holger og Maj-Britt med 13 stp.
På en 3 sidste plads:     Kirsten og Inge-Lise   dette er en vandre hadepræmie.

Nærmest hul 8 vandt   Erik Jensen
Længste drive hul 5 vandt:   Jesper Helmer og Susanne Friis
Stort tillykke til jer alle.

Os fra dameklubben synes vi havde en dejlig dag og snevejret kom mens vi sad og spiste fantastisk timing. Vi håber alle kom hjem i god behold.
Tak til alle som havde lyst til at deltage i vores sidste match i år, og vi håber I alle har lyst til at deltage ved vores fælles arrangementer i 2016.

Stort tak til de damer som gav en hjælpende hånd, og selvfølgelig også til julemanden som kom forbi med
godt humør og gaver til os alle.
Et stort tak skal Jesper Helmer også have. Jesper hjælper gerne når vi har brug for ham. Se bare på de
flotte nissescorekort som Jesper havde kørt ud til os. Tusinde tak.

Også en stor tak til OS SELV at vi syntes det er hyggeligt at hygge om klubbens medlemmer.

HUSK VORES SIDSTE ARRANGEMENT:

ANDESPIL     mandag den 7. december kl. 19

Der er ingen tilmelding, ALLE klubbens medlemmer med ikke spillende mand / kone eller kæreste er velkommen.

Kærlig hilsen fra
Dameklubben

Nedenfor stemningsbilleder.

IMG_0575 IMG_0574 IMG_0572 IMG_0579