Nyhed: 2013 Nissen takker af …

Nissen har forladt banen. Det er så slut med at lede efter nissen derude…eller rettere det må I allesammen da gerne, men jeg kan berette, at nissen er set i hyggelige omgivelser langt fra golfere og banen. Det vist også på tide, at den lille mand kom I læ og tørvejr.
Han var ikke hårdt plaget, men trængte altså til at få varmet de kolde ben og få tørret det lange skæg.

Nisse takker af

Kig ind på Nisse-siden

Tak for Nisseselfies og gode indlæg. Jeg skal ellers love for at Nissen har fået kommentarer med på vejen. Ikke alle har vovet at lade sig forevige sammen med Nissen, men det har da givet en god snak.

Der var jo nogle flasker vin på højkant….og der er så også fundet en vinder.

Konkurrencen gik på at Tage et billed – en såkaldt “Nisse-selfie”. Altså et billed man tager af sig selv og Nissen. Derefter skulle man sende det til redaktionen sammen med en lille historie.

Så langt så godt.

Hvis vi lige kigger på de indsendte – iøvrigt meget fine – billeder er der ganske rigtigt nogle Nisseselfies imellem.
Hvis vi kigger på historier, findes de også – eller vers – hvilket var meget velkomment.

Tilsammen nogle meget tilfredsstillende indlæg som enhver hjemmeside bør være rigtig juleglad over.
Der var bare ikke rigtig et indlæg, der havde det hele – bade en selfie og en historie….
Nu er gode råd dyre.
Skal der være 2 vindere? Eller skal vi blæse på reglerne og kåre det bedste?
Nææ.. vi benytter muligheden for at råde selv og trække lod. Tro det eller ej – lykkens gudinde kom lige forbi, og gjorde klubben og redaktionen den tjeneste at trække ud mellem de deltagende – alle de deltagende.

Vinderen blev:

Marita Salmoni

Kære nisse hvor er du fin, ville ønske du var min.

Op i træet jeg dig finde, Nu er du et dejligt minde.

Marita kan afhente sin præmie på kontoret lige efter nytår. Tillykke og tak for deltagelsen.
Lige som vi selvfølgelig igen taker alle andre deltagere for indlæg og ønsker alle hjemmesidens læsere en god jul og et godt nytår.

Kig ind på Nisse-siden