Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Ny rekord

På Herreaften den 19. april 2016 blev der afholdt speedgolf-konkurrence.
4 mand på hvert hold. Hvert hold skulle spille hul 9. (262 meter).
Alle mand skiftes til at slå.
Altså: 1.mand på teestedet slår ud. 2. mand godt ude på fairway – der hvor han tror udsalget lander.
3. mand er klar oppe ved green enten med et indspil eller putteren. 4. mand er klar med putteren.
1. mand skal nu have bevæget sig fra tee til green, hvis det skulle vise sig nødvendigt at holdet skal bruge mere end 4 slag.

Vinderne af speedgolf hiver stadig efter vejret:

IMG_1874

Denne aften er det Søren Hansen som 1.mand – med et glimrende udslag.
Jesper Helmer spiller som 2.mand op lige til højre for det store træ.
Tommy Sørensen – 3. mand – spiller bolden ind på green og 4. mand, Stig Vissing putter virkelig godt, så bolden ligger 15 cm fra hullet. 1. mand (Søren) er nu spænet fra tee til green og slår holdets femte slag i hul.
Rekorden står altså nu med hul 9 spillet på1 minut og 23 sekunder.
Se filmen her: Video

Der blev dog også lavet andre præstationer. Et hold havde vist 3 bolde OB et par hold gav helt op. Et af de hold der gennemførte kunne mestre en verdensklasseputter.
Se slaget her: Video Dagens slag

Som traditionen byder blev der serveret forloren skildpadde med tilbehør på årets første spisematch.

IMG_1870

De 28 herre der deltog fik også lov til at spille 9 hullers rigtig golf og efter maden blev månedens præmier fordelt.

Se resultaterne her: Spisematch d. 19. April 2016

Næste tirsdag d. 26. april spilles der 18 huller, og man kan som sædvanlig spille formiddag 9-11 eller eftermiddag 15-17 og alle herre er velkomne.