Nyhed: Nye tider i 60-er klubben

Kære 60’er

Som I nok har set på hjemmesiden har Søren valgt at træde ud af bestyrelsen

Allerede i november 2020 meddelte Søren, at han ville træde ud af bestyrelsen, og det er der fuld fortsåelse for.
10 år er mange år, og Søren har lagt et stort arbejde i bestyrelsen for 60’er klubben.

Jeg vil gerne sige tak til Søren for mange års godt samarbejde, ikke mindst i forbindelse med vores sommerture, udedage, spisematcher og afviklingen af den løbende sæson.

Inge-Lise træder også ud af bestyrelsen, så også tak til dig Inge-Lise, fordi du har stillet dig til rådighed for bestyrelsen.

For, at vi kan komme videre, forhåbentligt med en lysere og mere normal 2021 sæson, har jeg fået tilsagn om, at Jytte Køi Andersen forsætter, derudover har jeg fået tilsagn fra Peter Skovborg og Erik Bast om, at de gerne vil hjælpe til i 60’er klubben.

Fra 2021 vil bestyrelsen for 60’er Klubben derfor komme til at bestå af:

Formand Kirsten Frederiksen

Kasserer Flemming Frederiksen