Golfturen.dk

Nyhed: Om Nivå 23.5. 2019

Kære alle 46 deltagere

Torsdag den 23. maj 2019 mødes vi i Nivå Golfklub.

Mødetid senest 0915 så vi kan få scorekort og komme ud til hullerne. Der er gunstart. Alle starter på rød tee.

Kørselsvejledning

Snubbekorsvej 54, Albertslund, Danmark til Løvbjerggårdsvej 1, 2980 Kokkedal, Danmark – Google Maps

Nivå golfklubs hjemmeside kan ses nedenfor:

Forside

Her er oversigtskort af banen .

De der har ønsket buggy deler buggy således :

Buggy:
Buggy 1  Kirsten Frederiksen/Hans Otto Sørensen
Buggy 2  Inge-Lise Bækmand/ Jørgen Hugo Larsen
Buggy 3  Søren Andersen/ Inge-Lise Fredberg
Buggy 4  Vivi Bentzen/ Flemming Frederiksen
Buggy 5 Jytte Køj Andersen/Ingelise Sørensen

Leje af buggy afregnes med Nivå Golfklub. Henvendelse i shoppen

Vær særlig opmærksom på 10.

LOKALE REGLER NIVÅ GOLF –
LØVBJERGGÅRD 18 huller / par 71.

1. BANEMARKERINGER:

Hvide markeringer                  Out of bounds
Røde og Gule markeringer    Strafområde
Blå markeringer                      Areal under reparation
Blå pæle med grøn top          Areal under reparation med spilleforbud

Note: Afstandsmarkeringer er til forkant green

1. Alle røde, gule, blå pæle på banen, samt markeringer af afstande, behandles som ikke-flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1. Lempelse må ikke tages efter Regel 15.2.
  2. Træstubbe markeret med blå farve eller enkeltstående blå pæl er areal under reparation.
    Hvis en sådan træstub er til gene for en spillers stance eller området for tilsigtede sving, skal bolden løftes uden straf og droppes i overensstemmelse med den fremgangsmåde, der er beskrevet i Regel 16-1.
  3. Muldvarpeskud med muldvarpefælde er ”areal under reparation med spilleforbud”. Regel 16-1.
  4. Træer med støttepæle er ikke-flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16-1.
  5. Konstruktioner af natursten er integrerende dele af banen. (Ingen lempelse).
  6. Forkert green: En forkert green indbefatter også forgreen klippet lavere end fairway. Lempelse efter Regel 13.1f
  7. Alle veje og stier på banen, selv hvis de ikke er kunstigt overfladebelagte, behandles som ikke-flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.
  8. Intern Out of Bounds: Out of bounds grænsemarkeringerne venstre side af hul 3 mod hul 2, er kun gældende ved spil af hul 3. Ved spil af alle andre huller er disse pæle ikke-flytbare forhindringer, lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.
  9. Drop bold på fairway ved bold Out of Bounds eller mistet: Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet.
    “Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.

STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF LOKALE REGLER: Den generelle straf.

Rød-Herrer-Løvbjerggård-feb-2015 Rød-Damer-Løvbjerggård-feb-2015