Nyhed: Pink Cup 2013 tilmelding

Deltag i Pink Cup og støt brysterne.

Fredag den 16. august  2013  kl. 17   mødetid 16.30

Pris:      kr. 125,-         Betales på dagen

I prisen indgår :  Matchfee, præmier, og 3 stk. sandwichs samt kaffe og kage når spillet er slut.

Pink Cup er en golfturnering til fordel for kampen mod brystkræft.

Tilmelding på Golfbox senest søndag den 11. august kl. 12.00

Pink Cup er en landsdækkende turnering for alle kvinder over 18 år som har et gyldigt DGU medlemskab og max hcp. 46.

Du kan dog godt deltage, hvis dit hcp. er højere, men du skal spille i Hcp. 46.

Mænd må meget gerne deltage, dog har vores damer fortrinsret.

Turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen. Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller. De fyrre klubber, der har gjort det bedst inviteres til en festlig landsfinale, hvor der venter dem en række forkælelser i form af baneservice, lyserøde balloner, god mad og drikke og ikke mindst et overdådigt præmiebord.

De 40 golfklubber kvalificerer sig i Pulje 1, Pulje 2 eller Pulje 3.

• Pulje 1:    De 15 golfklubber, der har indsamlet  det største beløb totalt set per golfklub
• Pulje 2:    De 15 golfklubber, der har indsamlet det højst gennemsnitlige beløb per spiller
• Pulje 3:    10 golfklubber fundet ved lodtrækning

Udover æren ved at være den golfklub i Danmark, der har indsamlet flest penge til brystkræftsagen, vinder klubben en smuk bronzeskulptur og modtager et diplom, som bevis på den flotte præstation og store indsats.

Pink Cup var en succes lige fra starten af, da turneringen startede i 2003. Med tiden er Pink Cup blevet Danmarks største golfturnering for kvinder.

I 2012  indsamlede de deltagende klubber  3.118.142 kr. til kampen mod brystkræft.

De indsamlede penge går til mere forskning, forebyggelse og støtte til brystkræftpatienter og deres pårørende.

Hole-in-one udløser en check til Kræftens Bekæmpelse på 25.000 kr. fra Willis. Pengene indgår i klubbens samlede indsamling.

Ved spørgsmål kontakt  Inge  40586829  inj@net.telenor.dk  eller Lillan  21433605  lillanheinrichs@gmail.com