Nyhed: Pink Cup 2014

Også i år støtter vi brysterne.

Så kom og vær med onsdag den 4. juni.   Teeoff kr. 17.00 mødetid senest kl. 16.30

Pink Cup 2014

Damerne har foretræde, men vi vil gerne også se nogle mænd denne aften.
Tilmelding via Golfbox, senest lørdag den 30. maj. Det koster 125 kroner at være med.

Pengene går til et godt formål.
Efter matchen vil der blive serveret 3 stk. sandwich, kaffe og kage, som Dameklubben sponsorerer.

Brystkræft er et af Kræftens Bekæmpelses markante indsatsområder. Fokus er så stor, at Kræftens Bekæmpelse har en øremærket indsamling.
Pengene, der kommer ind via Pink Cup og Støt Brysterne kampagnen, går til forskning, forebyggelse samt rådgivning af brystkræftpatienter og deres pårørende.

Hvad der bliver samlet ind det ene år, bliver brugt det efterfølgende år. Uanset hvordan øvrige indsamlinger til Kræftens Bekæmpelse går, er man dermed sikker på, at brystkræftområdet minimum får det, der bliver samlet øremærket ind. Behovet er imidlertid meget stort og derfor lægger Kræftens Bekæmpelse betydelige beløb oveni.

Pink Cup har fra 2003 til 2013 indsamlet 23,4 mio. kr. til Kræftens Bekæmpelse. Det flotte resultat skyldes, at interessen for Pink Cup er steget støt gennem årene. I 2003 indsamlede 64 klubber i gennemsnit 6.154 kr. I 2013 var beløbet steget til 23.158 kr. I vores golfklub har vi hvert år sendt et sted mellem 11.000 – 15.000 kr. ind!

Desværre har vi jo nok alle sammen været tæt på brystkræft og andre former for kræft. Vi kender alle nogen! Og desværre har vi op til flere medlemmer, der har været hele forløbet igennem.

Nogle med meget fint resultat, mens andre har været mere uheldige. Vi tænker på jer alle og ønsker det bedste.

Hvis du nu ikke kan være med til Pink Cup – så kan du støtte brysterne alligevel.

Støt brysterne

Vi har som sædvanligt et lotteri (1 lod = 20,– / 6 lodder = 100,–).
Lodderne vil blive solgt ved specielle lejligheder i klubben, men kan også købes på kontoret i åbningstiden.

Vi har fine sager og ting til salg! Alt dette kan man også købe i kontorets åbningstid!
Så håber jeg bare, at denne lille ”skriv” har vagt dit interesse for årets Pink Cup! Kom og støt – kom og vær med!

Puss&Kram

Lillan Heinrichs