Nyhed: Pink Cup spilles den 6. juni

PINK CUP 2012

Pink Cup fejrer 10 års jubilæum i år og vi er rigtigt glade for, at vi har været med i næsten alle år. Det var kun det første år vi missede. Turneringen bliver større og større og i år er hele 121 klubber med for at støtte den gode sag – at samle så mange penge som muligt ind til Brystcancerfonden! I forbindelse med 10 års jubilæet håber Pink Cup/brystcancerfonden at runde 20 millioner kroner indsamlet til sagen.

Albertslund Golfklub har bidraget med ca. 100.000 – og det er vel ikke så dårligt! Vi håber, at I også vil være med til at støtte sagen i år!!

Vi spiller Pink Cup onsdag den 6. juni klokken 17.00.

Tilmelding via Golf Box senest lørdag den 2.juni. Matchfee kr. 125,- som lægges i greenfee kassen eller  betales til Inge Johanneson.

Damer har fortrinsret til deltagelse, men vi byder hjertelig velkommen til klubbens herrer, som ønsker at ”støtte brysterne”

Der spilles 18 hullers stableford.  Damerne spiller i 2 rækker og herrerne i én række. Efter matchen byder dameklubben på lidt brød og pålæg.

Så skal vi have gang i årets lotteri med mange gode gevinster! Lodderne bliver solgt i klubben på forskellige tidspunkter, så hold øjne og ører åbne!

I år kan man købe golfhåndklæde (100,-), sløjfebroche med ”diamanter” (60,-) og en smartbag til telefon mm – lige til at hænge på bag´en (100,-), Disse produkter kan købes på kontoret i åbningstiden og ved andre lejligheder!

Jeg håber, at så mange af klubbens medlemmer vil støtte denne gode sag og støtte brysterne! Måske kan vi samle så mange penge ind, at vi kan sende vinderne til landsfinalen den 22. september hos Odense Eventyr klub.

Lillan S. Heinrichs