Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: PRO 2016

PRO- træner i Albertslund golfklub.

Bestyrelsen har på bestyrelsesmødet torsdag den 29.10.2015 besluttet, ikke at forlænge kontrakten for det kommende år med vores nuværende Pro-træner, Peter Olsen.
Peter Olsen er den 2.11. 2015 orienteret om dette, for at give ham muligheden for at tilpasse sin egen situation til denne beslutning.

Albertslund golfklub skal også fremover have en pro-træner.
En pro-træner som medlemmerne kan konsultere til at få justeret deres golfsving til øget fornøjelse af golfen.
En pro-træner der kan sikre, at klubbens bedste spillere kan fortsætte med at udvikle sig.
En pro-træner, der kan sikre at samarbejdet med klubbens ungdomsbegyndertrænere kan blive så godt som muligt og som måske kan udvikle vore begyndertrænere til at være endnu bedre.
En pro-træner der bliver en aktiv del af klublivet.

Arbejdet med at finde en profil der lever op til de krav, som bestyrelsen og medlemmerne ønsker at fremme, starter snarest muligt.

Det forventes, at klubben kan præsentere en ny ordning til sæsonstart 2016.

Venlig hilsen Bestyrelsen