Golfturen.dk

Nyhed: Regelaften

Så er det lige om lidt…

De nye regler træder i kraft den 1.1. 2019.
Vi ved, at langt de fleste klubmedlemmer ikke rigtig får brug for de nye regler før senere på foråret, men vi vil gerne i gang med orienteringen.

I første omgang har vi planlagt 2 aftner med orientering. Tirsdag den 15. og onsdag den 23. januar. Begge dage kl. 18.00 til ca. 20.30.

Da vi gerne vil være i klubhuset bliver vi nødt til at sætte max. på deltagerantallet. 45 kan vi være i huset under orienteringen. Pladser tildeles efter princippet “først til mølle”.
Skulle det vise sig, at interessen overstiger antallet af pladser, vil vi lave en aften eller to mere.
Det er ikke et krav, at man på forhånd har læst de nye regler, men vi opfordrer til at hente den APP (til smartphone) som R&A og USGA har lavet – den findes på dansk.
 Rules of golf

Klubben har ikke indkøbt en masse bøger med de nye regler. Vi vil dog gerne bestille bøger til de medlemmer der ønsker en.
Reglerne findes i 2 versioner: En fuld version og en lommeguide. Vi vil lave bestillingslister, hvor man kan skrive sig på, men vil også have listerne liggende fremme på klubbens kontor så bøgerne kan være i hus inden regelaften.

Tilmelding foregår via Golfbox. Find Klubturneringer – gå til 2019!! – og find under tuneringerne enten Regelaften 1 eller Regelaften 2.
Allerede nu!