Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Returpant tilbage til klubhuset, tak :)

Hvis du bringer øl og vand med ud på banen, kunne du så ikke være flink og bringe det tilbage til klubhuset og droppe den tomme flaske eller dåse i Retursystemet.

Der er desværre en cykellist der har fundet ud af der er værdier i skraldespandene i form af pant, og der cykles rask væk rundt på banen uden at der tages hensyn til, om det er greens, tee-steder  eller fairways. Vi har konstateret cyklen må være tidligt på den, for cykelsporene ind over green 7 og op af 9’eren stadig er friske når vi klipper greens m.m.

Vi har fjernet skraldespandene på hul 4 og 7 for at se om cykellisten ændre adfærd, men du kan hjælpe os og ikke mindst din golfbane, ved ikke at smide de tomme dåser og flasker i skraldespandene på banen.

Ville det være en ide at tage en pose med ud til skraldet/panten og så smide det ud eller i retursystemer når man kommer forbi klubhuset ??

På forhånd tak

Greenkeeperne.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox