Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Så blev det sidste dag i sommergolf

Torsdag den 11. oktober 2018 oprandt med dejligt solskin, og det blev det ved med hele dagen.

75 var tilmeldt som deltagere,  64 var på banen spillede 18 huller, foursome. 4 spillede  9 huller.

Vi påbegyndte dagen med en lille skarp og velkomst fra formanden Kirsten Frederiksen, der takkede for en god sæson med mange dejlige minder og nævnte, at det var nemt at være bestyrelse for så mange gode og dejlige mennesker.

Derefter fik Søren Andersen mikrofonen og fortalte om dagens spil foursome.

I dagens anledning blev flaget sat.

68 på vej ud på banen.

I mellemtiden flyttede vi borde, dækkede dem og klargjorde til frokosten kl. 13.30.

Frokosten var indkøbt hos Albertslund Golfklub sponsor slagter Karl Johan.

Og vinen til præmier var indkøbt Hos Kokkens Vinhus, klubbens sponsor

brød og vin til maden hos sponsor Kvickly i Albertslund.

Budgettet tillod at vi til hvert bord a`8 satte 2 flasker rødvin på ligesom der var opskænkning af hvidvin til de der ønskede dette.

9 huller

Klokken 1330 var alle inde igen og vi kunne påbegynde en velfortjent frokost, og under ledelse af formand Kirsten blev de enkelte borde kaldt til at tage for sig af pølsebordet med pate og leverpostej med efterfølgende ost i form af brie.

Slagter Karl Johan mente at vi ville få meget til rest , der tog han fejl. Der blev spist op.

Efterfølgende var der kaffe/the og kage  samt lidt småkager.

Så var det tid til præmieoverrækkelse

Det krævede 24 point a for en tredieplads, 4 hold havde dette så Jens Juel jensen/ Preben Jørgensen og Kirsten Brun/ Hartvig Madsen fik hædrende omtale.

Nr. 3 blev Kitty Sørensen/ Peter Skovborg 24 point.

Nr.2. blev Arne Bertram/Anton Fredberg 24  point

Nr. 1 blev Inge Aggerholm/ Christian Halgreen med 34 point.

Så var der lodtrækning til klappepræmier, nogle af den var sponseret af

Formanden takkede på bestyrelsens vegne for de flotte gaver og blomster fra medlemmerne.

Tak til de medlemmer der hjalp os med at rydde op, og tak til de der tømte opvaskemaskinen i køkkenet.

vintergolf 2018-19

Se opslag om vintergolf, ovenfor og på tavlen.

Bestyrelsen.