Nyhed: Så startede juniorsæsonen!

I dag, onsdag d. 12. april, var der første træning i sommersæsonen for juniorerne og til trods for påskeferie mødte 10 friske juniorer op. Nogle af juniorerne har haft vintertræning med Jacob siden november for at holde svinget ved lige, men det var dejligt at få alle drenge og piger samlet igen til fælles træning.

Juniorerne har træning hver onsdag fra kl. 16 til 18 (inddelt i to hold, der hver får en times træning med Jacob, mens den anden time går på selv-/banetræning). Til hver træning vil der både være fokus på det lange og særligt det korte spil. Husk vi har åben træning, så kommende nye spillere er altid velkomne 🙂

Udover onsdagstræningen er der en masse aktiviteter i ungdomsafdelingen den kommende sæson. Mens juniorerne trænede afholdte forældrene og ungdomsudvalget møde og fik planlagt den kommende sæson. Der vil både være kage-dage, fællesspisninger, fredagsmatcher og overnatning at finde i kalenderen 2017 for ungdomsspillerne. Klik her for at se programmet for ungdomsafdelingen.

I ungdomsudvalget ser vi frem til en spændende sommersæson i 2017!