Nyhed: Nye tider

Når og hvis banen igen åbner, vil det blive med visse restriktioner.
DGU anbefaler at man skal have lov at gå ud i 2-bolde – med god afstand mellem boldene.
Samling ved teesteder – specielt ved rundens start – vil ikke være tilladt ligesom samling efter runden heller ikke vil være tilladt.
Vi mangler at få fastlagt en procedure for tidsbestilling/ starttid så ikke medlemmer samles i stort tal ved hul 1.
Dette er, hvad vi ved pr. 1.4. :
Åbningen af banen er ikke en realitet endnu, men det kan ske snart og altså med klare regler og restriktioner.

Derudover kan der blive indført specielle ordninger.
Anbefalingen vil være at:
– biler skal parkeres med mindst 6 meters afstand mellem hinanden

Hold afstand

– man vasker hænder og alt udstyr – inklusiv handsker, tees og bolde – afsprittes inden rundens start – samt flere gange under runden.
– man hilser med et 7-jern – slagflade mod slagflade – og således får en passende afstand.
Man bedes hilse med et jern – ikke med håndtryk

– det vil kun være tilladt at være 1 spiller på teestedet af gangen. Hold afstand når spillerne bytter plads.
– affald – herunder knækkede tees må ikke efterlades på banen. Alle bolde skal med ind!!

Tag alt affald med ind

–  trafik på banen skal foregå med mindst 4 meters afstand
– fælles jubel over godt spil skal foregå med anstand og afstand. Høj råben og sang vil ikke være tilladt – for at forebygge frygt blandt andre spillere, der jo i sagens natur ikke ved, hvad et råb går ud på.
– når en bold samles op efter at være puttet i hul – skal hullet (og bolden) sprittes af

Sprit både hullet og bolden af når du samler op

– traditioner som “en lille en” på hul 5 (eller andre steder) vil ikke være tilladt
– husk at spritte riven af efter brug i bunker
– ved kø-dannelse skal spillerne i den ventende bold straks søge mod hver sin side af fairway. Snak mellem spillerne kan eventuelt foregå via telefon.
– scorekort må ikke underskrives af begge spillere – her arbejder vi igen hjemmefra – og indtaster scoren på Golfbox derhjemme.
– efter runden skal alle håndtag og låger samt låse sprittes af i BAG-skabene.
– enhver form for udveksling af præmier eller varer før – under eller efter runden – vil ikke være tilladt. Dette gælder ligeledes alle former for forfriskninger og madpakker og gælder også deling og uddeling af emner til medicinske formål.
– klubhuset vil være lukket. Ophold på terrassen samt ved borde og på bænke udenfor terrassen vil ikke være tilladt. Skulle nogen forbryde sig mod dette skal hele bordet/bænken sprittes grundigt af.
– en eventuel snak mellem spillere efter runden skal foregå mens man sidder i hver sin bil – med vinduet på klem – eller via telefon, mens spillerne holder en afstand på mindst 4 meter.
– kontakt til banepersonale, bestyrelse og kontorpersonale skal foregå uden personlig kontakt. Vi henstiller til kontakt via telefon eller i nødstilfælde gennem lukkede vinduer.

Vi vil holde medlemmerne orienteret om forholdene.
Der kommer mere senere…