Nyhed: Showmatch 6. september 2018

Torsdag den 6. september 2018, nu på torsdag spiller 60`-er Klubben den årlige showmatch.

Vi har øget holdene en lille smule , så vi bliver 8 hold af 8 spillere og 1 hold af 9 spillere.

Så er vi med alle sammen, nemlig 73 på banen og 2 indenfor til at sørge for det vigtige mad og borddækning.

Her er opslaget:

Showmatch 2018 (1)

1. Vi spiller 9 huller, damerne slår ud fra rød og herrerne fra gul.
  2. Den spiller der er markeret med rød på startlisten er holdleder og ansvarlig for udfyldelse af scorekort.
  3. Vi spiller texas scramble med mexicanervarianten.
  4.   Scramble kaldes også “Texas Scramble/Mexican”.Holdturnering for 2, 3,4,5 eller 6 eller flere  spillere. På hvert hul driver alle,hvorefter man vælger det drive man ønsker at spille fra. Herfra slår alle så deres

andet slag. Af disse vælges igen det bedste, hvorfra alle slår deres

tredje slag osv. Samtlige spilleres drives skal vælges mindst 1 gang .

Spilleren hvis slag lige er blevet brugt, får ikke lov at slå/putte det

næste slag/put, men må vente til næste sekvens. Point som slagspil.

Eksempel: Hvis holdet på hul 6 har brugt    3 slag/put for at få bolden i hul skrives 3 slag                                          på scorekortet

5. Eksempel. Spiller A`s Teeslag bliver valgt og hun/han må ikke slå næste slag, men når næste igen skal slås er han/hun med igen.
  6. Eksempel ved putning når første spiller i en sekvens har puttet i hul, kan resten af holdet jo ikke forbedres, så der er ikke grund til at putte.
  7. I tilfælde af at et eller flere hold har samme antal slag efter 9 huller, findes vinderholdet ved lodtrækning.

Startliste :  Showmatch – Ark1

PS. Hvis enkelte har glemt at betale via netbank, kan i betale til Flemming Frederiksen, kasserer i 60`-er klubben.

PPS:  Bestyrelsen har fastlagt datoerne for sommerturen i 2019, det bliver 6. august til 9. august 2019. Opslag følger i det nye år.