Autohuset - Glostrup

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Showmatch 7.9.17

Klokken 0815 , torsdag den 7. september 2017 var dagen for showmatchen i 60`-er Klubben

Før  vi sagde godmorgen til hinanden udtrykte formanden, Kirsten Frederiksen mindeord over Anita Beenfeltdt Solberg som var afgået ved døden.

Ære være hendes minde.

Bisættelsen finder sted 12 september kl. 10.00 :

Gothåbskirken
Nyelandsvej 51
2000 Frederiksberg

60èr-Klubben vil sørge for indkøb af en bårebuket.

Om dagen den 7. september.

Vi sagde godmorgen til hinanden med en lille skarp.

Vejrudsigterne havde lovet regn hele formiddagen. Vi fra bestyrelsen havde udtrykt ønske om tørvejr fra 0900 til 11.30. Og den der holder hånden over os, havde imødekommet ønsket, vi spillede faktisk i nogenlunde tørvejr.

Vi spille Texas scramble  med den mexicanske variant. Det gik udmærket. Vi spillede 9 huller.

Inde igen, alle tørre og bag sat på plads var det tid til frokost.

Vi havde bestilt 3 stk. smørrebrød fra en af klubbens sponsorer: nemlig :

SuperBrugsen Herstedvester

Alle udtrykte stor tilfredshed med smørrebrødet, og vi kan kun anbefale superbrugsen, flinke mennesker i slagterbutikken.

derefter var der kaffe/the og småkager.

Matchen blev spillet med 5 og 6 personers hold.

Nr. 2 blev holdet bestående af: Vivi Bentzen, Jytte Olsen,Kitty Sørensen, Inge-Lise Fredberg, Steen Larsson, og Ib Larsen.

Nr.1 blev holdet bestående af: Esther Kure, Marita Salmony, Børge Marcher, Anton Fredberg, Christian Halgreen og Holger Pedersen.

Så var der en klappepræmie.

Præmierne var indkøbt hos klubbens sponsor:

Altid en god vin til rimelige priser.

Så var der oprydning, tak til alle som hjalp til.

PS. i dag kl. 0800  fredag den 8.9. var jeg taget i klubben for at tømme opvaskemaskinerne, tak til de der havde tømt i går, jeg tømte det lidt der var i opvaskemaskinen i køkkenet.

Bestyrelsen.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret