Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Sidste 18 huller i herreklubben i år

Endnu en skøn dag med 65 herre på banen,  satte et flot punktum for august måned og dermed også for 18 hullers matcherne i herre klubben i år. Banen var i perfekt stand og hullerne på greens var igen placeret humant efter weekendens klubmesterskaber. Det kunne spores på de flotte scores, som er noget af det bedste vi har set i år. Eksempel vis skulle der, i A-rækken, hele 34 point til at komme i top 10. Hermed et tillykke til alle der fik forbedret deres handicap. Et stort tillykke skal også lyde til Bjarne Andersen som sænkede en Hole-in-one på hul et. Så er der i hvert fald ingen tvivl om nærmest hul præmien.

Dagens vindere blev:

A-rækken: Jesper Helmer med 41 point

B-rækken: Per Lorenzen med 39 point

C-rækken: Flemming Kjeldsmark med 39 point

Nærmest hul Bjarne Andersen med 0,00 meter

Et lille øf skal lige lyde herfra: Man kan ikke skrive sig på startlisten efter man er gået i gang med at spille en runde, så skulle det være klart.

Næste tirsdag er der madmatch og derefter går vi over til 9 hullers matcher da mørket på det tidspunk sætter så tidligt ind at vi ikke kan nå at spille 18.