Nyhed: Sidste ordinære 60`-er torsdag.

Så blev det sidste ordinære golfrunde for 60`- Klubben  for sommersæsonen 2013. Næste torsdag er der afslutningsmatch. Vi har besluttet at alle tilmeldte kommer med til  arrangementet – inklusive de der har stået på venteliste – , husk vi begynder klokken . 0815 med en lille skarp til at varme os op på, før vi spiller ud klokken 0900.

Vi spiller parmatch i form af foursome:

En turnering, i hvilken to spillere danner par . Hvert par spiller kun én bold, idet partnerne skiftes til at slå til bolden og også skiftes til at slå fra tee-stederne. (Regel 29, def.)

Når alle har spillet færdig vil i selv være værter ved en sen frokost, købt for resterne af kontingentet. Frokosten vil både kunne nydes med rødvin og hvidvin, øl og vand. Drikkelse dog for egen regning, og i skal huske at tage vin m.v. med hjemmefra, ligesom i skal huske bestik, tallerkener og glas. ( men ikke kaffe)

Efter indtagelse af frokost er der kaffe og lagkage samt uddeling af præmier.

—————————————————————————————————————————————-

Til dagens match var der mødt 51 medlemmer op, og vi fik alle en dejlig dag på banen i sensommervejr, og med flotte skyer og flot natur.

CAM00289

Nr. 4 med 31 stabelfordpoint blev Yvonne Marcher

CAM00292

Nr. 3 med også 31 stabelfordpoint, men lavere handicap, blev Ingeborg Nielsen

CAM00293

Nr. 3 med 33 stabelfordpoint blev Steen Bender.

CAM00294

Nr. 1 med 35 stabelfordpoint blev Christian Halgreen.

Husk næste torsdag er der kun spil for de tilmeldte, startliste udsendes søndag, og afbud skal senest søndag formiddag meldes til Søren Andersen på mail  jytte2103@live.dk

Søren