Nyhed: Skt. Hans 2013

HEKSEMATCH

Her kommer langt om længe lidt rundt omkring Dameklubbens traditionelle Heksematch!

Oh ja, vi havde skam – som sædvanligt – sat alle sejl til!

Vejret var Ok, alle mødte glade og forventningsfulde op! Og der var mange! Jeg tror nok vi var ca. 70 glade golfere, der skulle ud i 18 hullers parmatch! Og det er da svært at sætte en startstilling op der holder! Flere “kaniner” var med og det er jo rigtigt godt, at de får prøvet kræfter med 18 huller og fra gul eller rød tee!

Alt i alt gik det godt – men det tog sin tid!

I mellemtiden havde køkkenpersonalet forberedt det store salatbord! Og så var det bare at grille på livet løst! Alle var sultne og tørstige efter dagens ”arbejde”!

Så nåede vi en af dagens højdepunkt! Hvem skulle have præmier?

Alle der vandt, fik sig en slem overraskelse: Det kan da ikke passe, at vi som er gået så dårligt skal have vin med hjem!

Men jo det passede skam!   Alt kan ske i en Heksematch!

Og vinder blev:

1)                         Poul-Erik Petersen og Jens Povlsen

2)                         Annelise Jensen og Tove Eriksson

3)                         Lasse Pedersen og Erling Pelby

Holdet som vandt:

Gerd Petersen og Stig Vissing samt ”Pedro”

Nærmest kosten på hul 8:

John Rasmussen   –  ingen damer havde formået at ligge på green i første slag

Længste drive på hul 5:

John Rasmussen og Janne Rasmussen

Jeg har på et eller andet tidspunkt set nogen golf over fra Amerika! Her får man en grøn jakke – hvis man vinder! Det syntes jeg lige vi skulle have i Albertslund! Nu blev det til Heksematchen, Dameklubben har fået hele to kasser med dametøj af Bo Guldhammer! Og i disse var der to jakker – i meget små størrelser og ikke grønne! Men pyt med det – tanken var der, og nu har de to heldige vindere af dagens match lånt hver sin jakke med et lille kosteskaft til næste år! Pas godt på dem, de herrer! Måske skal de bruges igen!

Tak til Bo for tøj – det vi ikke kan bruge bliver solgt og pengene går til ”Støt brysterne”! Tak til RSM plus for bolde til længste drive og klappepræmier! Tak til Tabella for bolde og vin, og Tak til os selv, der købte nogle af klappepræmierne fra ”Støt brysterne”!

Så til et andet af dagens højdepunkter: Jesper Helmer (jeg elsker bare den mand) holdt en bragende flot båltale! Det har I vel allerede læst ??? Hvis ikke, så klik ind på vores hjemmeside og få den læst, og måske få et eller andet lært! Kæmpe STORT TAK til Jesper!!!

Og med disse ord ønsker jeg alle en god golfsommer! Tak til jer alle, der var med os til Heksematchen! Og TAK til min dejlige bestyrelse for det store arbejde! Vi kan jo bare det der – som vi plejer at sige!

Lillan Heinrichs

PS: Kontoret sælger (i åbningstiden) diverse ting og lodsedler – alt sammen for at ”støtte brysterne”! I øvrigt spiller vi Pink Cup – med efterfølgende sandwich – fredag den 16. august. Teeoff klokken 17.00!

En af de forheksede greens

Gevinstbordet

Dagens vinderpar  iført "den grønne jakke"

Dagens vinderpar iført “den grønne jakke”