Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Sommeren 2016 er forbi

Det føles ligesom vi var begyndt, og så er det slut.

Ligefør var det april og nu er det oktober og dagen den 6. oktober kom med afslutningsmatchen for 60`-er klubben.

67 var mødt op i den noget kolde oktobermorgen. kun 6 grader, til at deltage, for 62, i sæsonens sidste sommermatch. Der skulle spilles forsome.

Meningen var, at der skulle spilles 18 huller, men vi besluttede i bestyrelsen, at da alle havde spillet 9 huller, nogle havde spillet 12, at afblæse , og kalde alle ind i varmen. Det blæste koldt og 6 grader , derfor. I øvrigt var maden kommet. Så resultatet blev udregnet after de første 9 spillede huller.

Her er holdene:

hold8 hold7 hold6 hold5 hold4 hold3 hold2 hold1

Maden var indkøbt fra en af klubbens sponsorer, Slagter Karl Johan i Albertslund. Det var græsk inspireret buffet. Der var mad nok.

mad maden

Derefter en lille fællessang, og kaffe/the og lagkage.

Under middagen fik formanden for baneudvalget Bjørn ordet, se nedenstående  skrevet på forlæg af Bjørn Foss:

Alle er kendt med at en greenkeper, Poul Bregendahl, har været sygemeldt i lange perioder af sæsonen og at den anden, Claus, havde knoklet for at holde banens standard. Derfor  foretog Bjørn  en indsamling , således at vi i 60`-er klubben kunne markerer vores tak til i sær Claus hustru som havde måtte undvære sin ægtefælle .

Så Bjørn og Inge tog  til Tølløse, for at aflevere en buket blomster til Jeanette, hustru til Claus, som blev meget overrasket og glad, jeg skulle hilse alle og sige mange tak.

Den anden buket blev givet til Poul Bregendahl og hans fælle var der heldigvis, jeg fortalte ligeledes hvorfor vi havde samlet ind, det var en rørt Poul der modtog buketten, til store klapsalver, igen skulle jeg hilse alle og sige tak for tanken.

Efter kaffe/the  med lagkage var det tid til præmier:

praemier

Bestyrelsen retter en stor tak til de der har sponseret klappepræmier:

Bo Guldhammer. vin m.v.

Reni Greve teaterbilletter

Karsten og Eva Sørensen, greenfee billetter

Tove Eriksson, en flot boggave

Karl Lamberts der havde drejet flotte lysestager.

Årets 60`er:

Formanden og sekretæren omtalte årets 60èr som en person som altid var venlig og hjælpsom, og samtidig på banerne havde lavet 2 gange hole i one. Dels hjemme på egen bane men også på fremmed bane under sommerturen til Arasløv.

img_20160922_113449

Der er ikke et billede af Henrik Rasmussen, da han var bortrejst, han vil modtage de to flasker vin til julefrokosten, tillykke.

vinder610016

Nr. 1 . Inge-Lise Fredberg og Eugen Laukamp

Nr.2. Tove Eriksson og Preben Olsen

Nr. 3. Kirsten Pedersen og Ole Jensen

bestyrelsen-2016

Bestyrelsen takker for de pæne ord og takker for gaverne.

Så var det tid til oprydning, og tak til alle der hjalp til.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret