Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Sommermatchen i 60`-er klubben

Torsdag den 20. juli 2017, 71 glade golfere var mødt op til sommermatchen.

Vejrudsigterfra fra de nationale TV-stationer havde lovet regn og bulder og brag i lange baner, ja nærmest sagt at det over Albertslund og omegn vil udmønte sig i noget, der lignede skybrud.

Blev det så det? næ. Det var en almindelig dansk sommerdag i midten af juli, som billederne nedenfor vil vise.

Billederne er taget og redigeret af Karl Lambert, tak for billeder Karl.

Der var samling kl. 0815, hvor vi på bedste vis begyndte dagen med at hilse på hinanden med en lille skarp, og velkomst ved formanden Kirsten Frederiksen og turneringsleder Søren andersen der gav praktiske oplysninger om foursome.

Klokken o900 begyndte vi dagens match på en velplejet og dejlig bane, hvor greens var nytromlet og hurtige. Fairway stod som tætklippede græsplæner, et overmåde smukt syn. Tak til greenkeeperne.

Medens vi spillede, og 71 deltagere ud af en medlemsskare på 109, syntes vi er flot,lavede  hovedparten af bestyrelsen planlægning af spisning. Maden var indkøbt hos klubbens sponsor slagter Karl Johan.

På trods af vejrudsigterne, viste det sig,at vi kunne sidde udenfor på den dejlige terrasse og indtage menuen.

Så var det aflevering af scorekort, og kontrol af samme.

Så var der grillmad,kartoffelsalat og salat i lange baner, efterfulgt af pølser og brød. samt kaffe/The og småkager.

Så var det tid til præmieoverrækkelse.

Nr.1 med 35 point: Vibeke Thornholm og Reni Greve.

Nr.2 med 34 Point Lone Christensen og Christian Halgreen

Nr.3 med 32 point Ellen Jensen og Svend Rye jensen

Alle præmierne er indkøbt hos kokkens vinhus.

Derefter var der udtrækning af klappepræmier, hvor Karl Lambert havde  udsat to flotte træfade, og lysestager.

Så var det tid til oprydning, og tak til de mange der hjalp til.