Nyhed: Banen er åben, men brug måtte !

Først vil vi lige nævne, at det er ikke forbudt at overgå til bærebag 😀

På grund af banens beskaffenhed, og på opfordring 😀 går vi nu over til vinterregler for spil på banen og der skal bruges måtte på tee-stederne, på fairways og områder der er klippet kortere end fairway.  Det vil sige, du skal løfte din bold og placerer den på måtten inden du spiller videre. Hvis du vil, bruger du den også i semiroughen.

Hvis der bruges driver på tee-stedet, må man nøjes med at bruge tees, ved alt andet skal måtten bruges.

Måtten kan findes ved klubhuset, men HUSK AT måtten er til låns og skal leveres tilbage efter endt runde.

Ved alt slags frost er banen lukket indtil frosten er væk.

Sørg nu for at få rettet nedslagsmærkerne op på greens. Det er sørgeligt at der findes så mange på alle greens, selvom du ikke selv laver nedslagsmærker – så må du gerne rette andres op. HJÆLP HINANDEN 😀

Med et billede fra december 2012 😀 Ønsker vi jer en …….

julehilsen gk