Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Spisematch Herreklubben

Det var en dejlig tirsdag eftermiddag. for en stor del solrig og den sædvanlige vind ude fra vest.

Dagens match blev afviklet med en gang slagspil, hvilket betød at en del spillere fik slået lidt flere slag på banen end de plejer. Men vi kom alle i hus, hvor den varme gril med chilipølserne og bøfferne/karbonaderne/frikadellerne ventede sammen med tilbehøret.

2015-05-26 20.14.09

Alle dagens og månedens præmier blev fordelt efter maden, og på det efterfølgende link kan man se alle vinderne: Spisematch d. 26. maj

Der er stadig ledige pladser på herreklubbens sommer tur til Sorø golfklub d. 6 juni. Man kan stadig tilmelde sig på golfbox. Vi mødes på dagen kl. 06.00 ved klubhuset og kører så snart der er budt velkommen og bussen er læsset. husk at der betales for turen i bussen.