Nyhed: Spisematch i herreklubben d. 2. juli

Det er både på motorvejene og i golfklubben at vi kan mærke sommerferiens indtog. Kun 30 spillere havde lagt billet ind på stegt flæsk og persillesovs, og præsterede inden da 9-huller slagspil på vores bane, der er  i den skønneste stand. Vejret var endnu engang med os og vi kunne nyde maden på terrassen under markisernes lunende “aftendække”.

Eftermiddagen startede med lidt dramatik, da listen over månedens vindere af ukendte årsager ikke var nået frem til madholdet, der skulle stå for uddelingen af gavekortene. Jeff, der er redaktør af stillingsoversigten, er på ferie i Barcelona, men ved hjælp af flere glødende mobiltelefoner lykkedes det madholdet at få fat i Jeff og få samlet de fornødne data. Månedspræmierne blev, som det fremgår af resultatoversigten, udleveret på retmæssig vis til de vindende spillere.

Tak til madholdet for en stor indsats og velkommen til det nye madhold, der står for næste spisematch tir. 6. august.

Holdet består af :  Bo Nielsen, Jens Jørgen Jensen, Ole Skovgaard og Thomas Kofod

Dagens vindere ( 9-hullers slagspil )

Vinder af A-rækken med 34 slag: Jens Jørgen Jensen

Vinder af  B-rækken med 33 slag: Kjeld Johannesson