Nyhed: Spisematch i herreklubben d. 4. juni

Så fik vi endelig lejlighed til at nyde en sommeraften på vores dejlige klubterrasse. Efter en vellykket 9-hullers match, hvor spillerne fik lejlighed til at nyde slagspillets glæder, blev der serveret velsmagende pølser fra den store  grill. Som det fremgår af billedet blev arbejdet ved grillen varetaget af erfarne kræfter.

herreklub 1 - 4. juni 13

Snakken gik livligt omkring de runde borde – nogle steder så livligt, at enkelte glemte at huske på, at bordet kun står stabilt på fødderne, hvis man sidder jævnt fordelt rundt om. Glemmer man det, kan man godt få en vippetur på gulvet.

A propos tur, så er vi 35 spillere ( hvoraf 5 selv kører ), der deltager i herreklubbens tur til Kalundborg Golfklub søndag d. 9. juni. Husk at der er mødetid ved klubhuset kl. 06.00 og at medbringe 400 kr til betaling for turen.

Stor ros til madholdet, der har stået for afvikling af matcher gennem perioden og dagens middag. Nyt madhold er udpeget og består af

Mikkel W Larsen, Bo Christensen, Thomas Kofod og René Karlsson

Aftenen sluttede med uddeling af præmier til dagens vindere, vinderne af matcherne d. 14., 21. og 28. maj samt månedspræmierne. Der var præmier til mange, men ved et af bordene var præmieregnen særlig kraftig. – Nicolai Bast har midlertidigt forladt bordet for at hente endnu en præmie.

herreklub 2 - 4. juini 13

Dagens vindere ( 9-hullers slagspil )

Nærmest hul: Nicolai Bast med 2,21 m

Vinder af A-rækken med 34 slag: Nicolai Bast