Nyhed: Svedig dag på banen

Torsdag den 18. juli 2013 , her midt i sommerferietiden, var 55 medlemmer af 60`-er Klubben mødt op for at deltage i et meget “varmt” fællesskab.

Kl. 13.30 var alle inde igen og kl. 13.55 kunne præmierne deles ud, efter  en dejlig dag på en meget hurtig bane med ekstra meter på fairway og meget hurtige green.

Husk næste torsdag den 25. juli 2013 er der sommermatch, med mødetid kl. 0815, hvor klubben giver en lille “skarp”, hvorefter der spilles greensome. ( Der er kun adgang for de der har tilmeldt sig og er optaget på startlisten, udsendes mandag eller tirsdag)

Det bemærkes, at der efter matchen  serveres en let anretning  bestående af:

Oksekød grillet ( og en pølse pr. deltager)

Kold kartoffelsalat

Salat m/dressing og flute

Kaffe og et lille stykke chokolade.

Hvis i ønsker rødvin til maden, så husk at medbringe selv, vi sælger ikke rødvin.

HUSK, HUSK,HUSK , at medbringe tallerken, bestik og kaffekrus/kop.

Tilbage til vinderrækken:

Der skulle 35 stabelfordpoint til  en 4. plads. 3 havde opnået dette.  Inga Rasmussen og Søren Andersen får  hædrende omtale, men fik ikke 4. pladsen p.g.a. henholdsvis højere handicap/sidste 9 huller.

CAM00178

Nr. 4  med 35 stabelfordpoint  Knud Bender.

CAM00180

Nr. 3 med 36 stabelfordpoint  Christian Halgreen

CAM00181

Nr. 2 med 38 stabelforpoint, og tillykke med det nye handicap Svend Erik Rye Jensen.

CAM00182

Nr. 1 med 39 stabelfordpoint og tillykke med det nye handicap, Maj Britt Gilarski.

Søren Andersen