Nyhed: Til alle herrer

Herreklubbens generalforsamling 2017

Så er det ved at være tid igen til at herreklubben starter sæsonen. Vi er en del der har glemt hvilket handicap vi har, og hvor vi har stille skoene. Men vi skal nok finde det frem for der er begyndt at trække lunere vejr ind over landet og dagene er blevet længere og så kan vi da for filan snart ikke vente længere. Forhåbentlig når vi at få åbnet sommergreens inden vi går i gang.

I år starter vi d. 28 marts med 9 hullers golf runde (tællende i månedsregnskabet hvis vi spiller til sommergreens) til sædvanlig tid: 9 – 11 og 15 – 17. Efter eftermiddagsrunden afholdes der generalforsamling kl ca 19, eller når alle hold er inde. Dem der spiller om formiddagen må meget gerne komme til GF om aftenen.

Generalforsamlingens indhold:

Som altid forholder bestyrelsen sig nøje til foreningens dagsorden i følge vedtægterne:

2. Formandens beretning
3. Kasseren aflægger regnskab
4. Forslag fra generalforsamlingen
5. Valg af bestyrelse

Eventuelle forslag fremlægges på selve generalforsamlingen.

Der vil ved arrangementet blive trakteret med en øl/vand og en pølse til dem som skulle have lyst.

Vi håber at en masse herre vil møde op og være med til at kickstart herreklubbens sæson, og vi forventer som sædvanlig, at det blive en fantastisk sæson, med mange god runder og oplevelser på banen.

Herreklubbens kalender: Herreklubben kalender-2017

Mange hilsner Bestyrelsen