Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Torsdag i næsten fuld sol

Torsdag den 17. maj 2018 , faktisk lidt småstænk af regn på forruden på vej til at mødes med, viste det sig 60 medlemmer af Albertslund Golfklub 60`er klubben. Men da vi begyndte var der sol og varme, ingen brug for paraplyer.

Selvom vi er mange på banen gik det igen udmærket, selvfølgelig er det sådan. at med 60 på banen er der en lille trængsel de første 2 til 2,5 timer. Men det gik igen fint alle var inde til tiden, ros ros.

Banen stod igen rigtigt flot , kvikke green og faste fairway. Roughen er allerede nu høj nok til at udgøre en forhindring.

Række for 9 huller 30 deltagere.

Nr. 1  med 15 point Kjeld Johannesson

Nr. 2 med 15 point, højere hcp. Henning Madsen

Række for 18 huller , også 30 deltagere.

Damer:

Nr 1 Tove Eriksson

Nr.2 Eva Sørensen

Herrer:

nr.1 Peter Skovborg 35 point

Nr. 2 Lasse Pedersen 35 point.

Husk reglen om at golfere der er gået hjem før præmieuddelingen falder ud af præmierækken.

Alle der har vundet præmier og, de der har markeret EDS  er opdateret se liste nedenfor.

Hcp.liste 17.maj 2018

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret