Nyhed: Tur til Brundtland

Kære alle

Årets Hopla-tur går i år til det sønderjydske Toftlund – nærmere betegnet golfanlægget Brundtland.

Hopla-udvalget sommertur den 27-28-29. juni 2014.

Kun kr. 1499.-

Forkæl jer selv lidt i denne weekend. Et super dejligt golfhotel med 22 luksuriøse dobbeltværelser 50 meter fra 1. tee. Vi har forhåndsbooket hele hotellet. Tilmelding er naturligvis efter først til mølle princippet.
18 huls banen er i topklasse, hvor der har været afholdt flere turneringer af ECCO touren.

Hopla i Brundtland

Program

Vi spiller vores egen turnering lørdag og søndag. Programmet ser nogenlunde sådan ud:

Fredag den 27. juni
Indkvartering fra kl. 14:00 – middag ca. kl. 19:00 – Wienerschnitzel med 1 glas vin eller mellem fadøl, derefter socialt samvær.

Lørdag den 28. juni
Morgenmad – herefter 18 hullers golf kl. 09:30 (baglæns gunstart, så slutter vi samtidig). ca. kl. 19:00, 3 retters menu, og socialt samvær.

Søndag  den 29. juni
Morgenmad – Der tjekkes ud – 18 hullers golf kl. 09:30 (baglæns gunstart) – præmieoverrækkelse – kaffe og kage, tak for denne gang.

Pris og tilmelding

Kr. 1.499 pr. person i luksus dobbeltværelse, matchfee er inkluderet.
Tillæg for enkeltværelse kr. 400.-
Rabat for non-golfere kr. 350.-

Tilmelding senest den 30. marts, eller så længe der plads. Tilmelding til: privatallan@hotmail.com

Tilmeldingen er bindende.

Betaling til turen følger senere.

Ønskers en ekstra overnatning koster det pr. dobbeltværelse inklusiv morgenmad kr. 700.-
En ekstra runde golf – evt. fredag kan fås for ½ greenfee kr. 175.-
Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller tilbud.

Ekstra overnatning, ekstra golf, golfbuggy og andet betales direkte til Brundtland.

Hilsen Hopla-udvalget.

Her findes hele tilbuddet i PDF-format til udskrivning: Brundtland 2014