Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Nyhed: Nu er det sket igen igen – Spil fra forkert green!

For at undgå at få ødelagt greens og tage mest hensyn til banen har man lavet en regel (25-3), som tager hensyn til hvis Du lander på en forkert green.

Nu er det sket igen igen, at en spiller under spil på hul 2, lander på greenen på hul 3, og uden at tage hensyn til  – tjae se billederne. (Håber at personen huskede at lægge 2 straffeslag til sin score).

Men lær nu reglen og hold op med at ødelægge banen. Dette gælder også for din markør/medspiller!

25-3. Forkert green

a. Til gene for spillet

En forkert green er til gene for spillet, når bolden ligger på den forkerte green.

Gene for spillerens stance eller området for hans tilsigtede sving er ikke i sig selv gene for spillet efter denne Regel.

b. Lempelse

Hvis en spillers bold ligger på en forkert green, må han ikke spille bolden, som den ligger. Han skal tage lempelse uden straf som følger:

Spilleren skal løfte bolden og droppe den inden for én køllelængde fra og ikke nærmere hullet end det nærmeste punkt for lempelse. Det nærmeste punkt for lempelse må ikke være i en hazard eller på en green. Når bolden droppes inden for én køllelængde fra det nærmeste punkt for lempelse, skal bolden først ramme en del af banen på et sted, som ikke har nogen gene fra den forkerte green, og som ikke er i en hazard og ikke på en green. Bolden må renses, når den er løftet efter denne Regel.

STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF REGLEN:

Hulspil – tab af hul; slagspil – to straffeslag.

 Tryk her for at komme tilbage.