Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Udvalgsmatchen en succes

Igen i år blev alle de frivillige – der arbejder hårdt for klubbens ve og vel – uden at modtage noget vederlag for anstrengelserne – hædret og feteret.
Vin og jordbær ved velkomsten, giver altid et godt afsæt for den muntre dag.

Alle måtte dog lige først gennem 18 huller med indlagt hold-spil med den farvede bold. Dette er en årligt  tilbagevendende pudsighed, som giver en særlig stemning og intensitet, når man som spiller har “ansvaret” for holdets farvede pointbold.
Selvom golf er et individuelt spil – er det meget tydeligt, at når den farvede bold er med – så er vi et hold. Det er holdet, der har den med – det er holdet, der scorer gode point og, det er holdet, der har smidt den væk…når det så sker. Meget interessant!!

Tilbage i klubhuset blev der kræset op med god mad og vin – og ikke mindst en hel del historier om, hvorfor den farvede bold ikke var med hjem. Det gav en vis munterhed….og god grobund for en masse andre historier…det meste er nok ikke helt sandt.

Præmier for spillet blev delt ud – og det var selvfølgelig helt retfærdigt og de helt rigtige, der vandt, mens de mange klappede og så beundrende til.
Allan Larsen takkede i en tale de mange frivillige – som klubben på ingen måde kan klare sig uden….og de er faktisk mange…og det er et stor arbejde der bliver lagt for dagene i en sæson.

De 60 deltagere fik så lige mulighed for at få lidt kaffe og kage før aftenen sluttede i et regnvejr, som vi ellers havde været forskånet for.

Billederne herunder er af visse glade individuelle vindere… ikke alle…. og det vindende hold er ikke repræsenteret. Fotoapparatet var denne aften ikke helt så hurtig som prisuddeleren og slet ikke så hurtig som spillerene, og derfor nåede billedet ikke at fæstne sig på filmen….tror jeg nok.

Scores var pæne for de individueller resultater og for holdkampen blev den vundet med 132 point. (Det var der 2 hold der præsterede) Antallet af point siger ikke udenforstående noget, men det er rart at have stående til næste gang – så vi kan se, hvad der er en eventuel vinderscore..

SAM_0403SAM_0404  SAM_0405SAM_0406SAM_0407SAM_0408SAM_0409