Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Våd/tør/smuk dag

Torsdag den 8. august 2013  var en dag, hvor samtlige vejudsigter lovede måske endda megen regn og muligvis torden.

20 medlemmer af 60`-er klubben var mødt op til lodtrækningen og vovede forsøget. En del havde på forhånd valgt kun at spille 9 huller, andre faldt fra, da der kom regn, men 6 spillere holdt ud og blev belønnet med et dejligt dansk solskinsvejr, efter regnbygerne:

De bør nævnes alle 6 :

Kirsten Frederiksen, Inge Marie Petersen, Majbritt Gilarski, Svend Aggerholm, Christian Halgreen og Preben Olsen.

dag 254

Nr. 4 med 33 stabelfordpoint blev Preben Olsen

dag 255

Nr. 3 med 34 Stabelfordpoint blev Inge Marie Petersen

dag 256

Nr. 2 også med 34 stabelfordpoint men lavere handicap, Christian Halgreen.

dag 257

Ubestridt nr. 1 og tillykke med det nye handicap, 37 stabelfordpoint, Majbritt Gilarski.

Husk torsdag den 22. august er torsdagen hvor mange fra 60`-er Klubben er på sommertur. Der er ikke torsdagsgolf denne torsdag og banen er åben for spil for alle.

Søren