Nyhed: Walkabout – med golfregler

I tidligere år har vi gennemført vandringer med regelgennemgang – som har været en fin succes og måske temmelig tiltrængt. Poul Bregendahl har stået for arrangementet, hvor en masse klubmedlemmer har fået øjnene op for regler de enten ikke vidste fandtes eller som blev fortolket alternativt.

Et sådan arrangement bliver gennemført igen i år.
Den 27. april kl. 14.30 – hvilket vil sige umiddelbart efter Golfens Dag.
Her kan alle interesserede mødes ved klubhuset – for så at bevæge sig rundt på banen hvor udvalgte regler vil blive gennemgået – in natura – så at sige.
Her er altså chancen for at få justeret opfattelsen af golfreglerne, hvis de skulle være kommet lidt ud af kurs. Eventuelt kan Poul tage mod spørgsmål som kan belyse visse regler og aspekter ved fremgangsmåder når spillet går sin gang.

Vi forventer et pænt fremmøde. Langt de fleste medlemmer kan drage fordel af at deltage…
Dog vil vi ikke bede om tilmelding – skulle der komme rigtig mange finder vi også en løsning på det.
Arrangementet varer ca. et par timer.